قطعات لپ تاپ

  • ۰
  • ۰

ماینینگ کردن

چگونه می توان تشخیص داد که یک آداپتور لپ تاپ سالم است؟

جهت حصول اطمینان از سالم بودن یک آداپتور دو روش وجود دارد.


۱- آداپتور را می توان با یک لپ تاپ و باطری سالم تست کرد. یک آداپتور سالم باید بتواند توان مورد نیاز لپ تاپ بدون باطری را حتی در صورتی که ۱۰۰% درصد ظرفیت CPU استفاده می شود را تامین کند و همچنین باید بتواند باطری لپ تاپ را به طور کامل شارژ کند. (البته در صورتی که از سالم بودن خود لپ تاپ اطمینان دارید)

۲- چنانچه از سالم بودن لپ تاپ و یا باطری خود اطمینان ندارید، می توانید  یک مدار تست برای آن درست کنید. برای این مدار تست فقط به یک مصرف کننده توان، مانند مقاومت و یک مولتی متر نیاز دارید. با یک فرمول ساده می توانید مقدار مقاومت را محاسبه کنید:

مقدار مقاومت = مقدار ولتاژ خروجی آداپتور جریان مصرفی آنR=V/Iحتما باید به توان مقاومت توجه فرمایید حداقل ۱۰% باید بیشتر از توان آداپتور باشد. به عنوان مثال برای آداپتور ۱۹ولت ۴٫۷ آمپر مورد تست ما، میتوان مقدار مقاومت را به صورت زیر محاسبه کرد:

R = 19V / 4.7A = 4.043

 

مقدار مقاومتی که در مدار تست میخواهید استفاده کنید

 

باید از این مقدار بیشتر باشد. نزدیکترین مقاومت قابل خریداری به این مقدار را انتخاب کنید. مقدار توان آداپتور مثال ما ۹۰ وات می باشد، بنابراین به عنوان مثال مقاومت ۴٫۳ اهم ۱۰۰ وات انتخاب مناسبی به نظر می رسد.مقاومت را باید به دو سر خروجی آداپتور متصل کنید حتما دقت فرمایید که اتصالی ایجاد نشود چون ممکن است به آداپتور آسیب برساند. ولتاژ خروجی آداپتور را با مولتی متر اندازه گیری فرمایید باید تغییر چندانی نکرده باشد.توی دنیای واقعی (مثلا بیت کوین را در نظر میگیریم) اون کتابهایی که هر کسی توی دستش داشت و مینوشت هر صفحه اش میشه یه بلاک! و به زنجیره این بلاک ها بلاکچین BlockChain گفته میشه. پس یعنی هر کسی میتونه حساب کتاب ها را داشته باشه و هر انتقالی که اتفاق افتاد را توی این بلاکچینی که داره ثبت کنه. توی این سیستم هرچی تعداد افرادی که این حساب ها را نگه داری میکنند بیشتر باشه امن تر خواهد شد. پس لازمه که یه کاری کنیم که افراد برای نگه داری حساب ها علاقه مند بشن! نتیجه این حرکت بوجود اومدن سیستمی به نام ماینینگ یا همون استخراج بود!

 

خب شما یه کامپیوتر دارید و یه بلاک کامل میشه

و باید این بلاک تایید بشه، توسط کی؟ توسط شما یا هرکس دیگه ای که داره ماین میکنه. باید مطمئن بشیم که انتقال انجام شده درسته، یعنی خود شخص اونو فرستاده و اینکه نتونه اون پول رو دوبار خرج کنه. برای این کار لازمه که آخر بلاک امضا بشه، حالا این امضا توی دنیای دیجیتال چیهالگوریتم هش چیز جدیدی نیست، شما پسوردتون را توی گوگل وارد میکنید و وارد حسابتون میشید، فرض کنید که گوگل هک بشه، و یه نفر بتونه به دیتابیس گوگل دسترسی داشته باشه، آیا به حساب شما هم دسترسی خواهد داشت؟ خیر! چرا؟ بخاطر وجود هش! هش یه الگوریتم یک طرفه است که با هر ورودی یه خروجی رندوم ولی یکتا میده مثلا یه الگوریتم هش را درنظر بگیرید که خروجیش همیشه بین ۱ تا ۱ میلیون هستش، شما هر ورودی که بهش بدی خروجیش یه عدد خواهد بود مثلا اگه Hello World توی الگوریتم بشه ۸۹۰۴۱۵، هروقت دیگه هم که شما بنویسید "Hello World" به همین عدد میرسید ولی مثلا اگه بنویسید: "Helo World" یعنی یه دونه L کمتر بذارید خروجی کاملا یه چیز دیگه میشه مثلا 005671! خب پس گوگل نمیدونه پسورد شما چیه، چون فقط نتیجه هش را ذخیره کرده، میدونه که پسورد شما یه چیزیه که وقتی وارد شه هش اون میشه عدد X و مشخصه که از این عدد X واقعا نمیشه به اصل کلمه رسید که چی بوده که نتیجه اش این شده.


توی دنیای کریپتو مخصوصا قسمت ماینینگ

 

یه چیزی که همیشه قراره بشنوید اینه: هش! درواقع کار شما به عنوان یه ماینر اینه که هش بگیرید!خب چرا یه نفر باید بیاد کلی وقت و انرژی و سرمایه و کامپیوتر خفن بذاره پای تایید کردن تراکنش های بقیه؟ چون اگه موفق بشه جایزه میگیره! همین باعث میشه که مردم به ماین کردن علاقه نشون بدن و بیشتر پخش شدن بلاکچین کمک میکنه و در عین حال پول جدید به صورت رندوم بین مردم پخش میشه.

 

حالا چرا اینقدر باید زیاد هش بگیرید؟

 

برای اینکه نشه توی بلاکچین تقلب کرد همینجوری که گفتیم باید تایید یا امضا بشه، که این کار با هش صورت میگیره، مثلا همون الگوریتم هش فرضی خودمون که بین ۰ تا ۱ میلیون خروجی میداد را درنظر بگیرید. فرض کنید که بگن که باید هش این بلاک زیر ۱۰۰ باشه، خب مشخصه که احتمال این اتفاق خیلی کمه! و شما باید همینجوری یه چیز رندومی به بلاک اضافه کنید و هش بگیرید تا بالاخره جواب هش زیر ۱۰۰ بشه. به اون چیز رندوم نانس Nonce گفته میشه و به اون عدد ۱۰۰ توی دنیای واقعی سختی یا Difficulty گفته میشه. خب یه نفر پیدا میکنه و میگه که آقا ته این بلاک بنویسید hyje و هش بگیرید جوابش میشه ۸۹، بقیه هم تست میکنن و میگن که آقا درسته و به همین خاطر به شما جایزه میدن. مثلا چندتا بیت کوین!

خب بلاک بعدی چطوریه؟ دقیقا همین شکلی هستش ولی چیزی که ازش هش میگیرید میشه (بلاک فعلی + بلاک قبلی ) یعنی این بلاک ها به هم وصل هستن و همینه که مفهوم بلاکچین (زنجیره بلوکی) را میسازه. اینکار دوتا مزیت داره یکی اینکه باعث میشه که مثلا اگه یه نفر اومد رفت توی بلاک های قدیمی یه چیزی را تغییر داد کلا هش بلاک ها از اونجا به بعد به هم میریزه و به همین خاطر نمیشه تغییرش داد، دوم اینکه توی دنیای واقعی مثلا توی اتریوم هر ۱۵ ثانیه یک بار یه بلاک تشکیل میشه ولی خب ممکنه پیدا کردن جوابش بیشتر طول بکشه تو این مدت ما یه بلاک دیگه آماده داریم و چون برای حل اون بلاک به مقدار بلاکهای قبلی هم احتیاج داریم کسی نمیتونه زرنگی کنه و باید همه صبر کنن تا اون بلاک حل بشه تا بتونن برن سراغ بلاک بعدی.

خب پس یه عالمه ماینر داریم که همینجوری توی هر بلاک چیز های رندوم اضافه میکنن و هش میگیرن تا به جواب برسن، چیزی که مشخصه اینه که کلی هش یکسان گرفته میشه این وسط، مثلا شما و دوستتون دارید یه برنامه ماینر مثل هم اجرا میکنید و تا پیدا شدن جواب اکثر نانس هایی که امتحان میکنید شبیه همه، خب کاملا مشخصه! بهتره شما و دوستتون با همدیگه این کارو انجام بدید یعنی با سرعت دو برابر هش بگیرید و مطمئن باشید که یه نانس را هردوی شما باهم امتحان نمیکنید، همین داستان وقتی تعداد افراد بیشتر بشه به نفع بقیه خواهد بود. این حرکت باعث بوجود اومدن استخر ها یا همون Pool ها شد.

به شکلی شما اگه الان مثلا چندین هزار تا کارت گرافیک داشته باشید شاید تنهایی شانسی برای ماین کردن داشته باشید و حتما باید عضو یه پول (استخر) بشید. خوبی پول اینه که توی اون به نسبت قدرت پردازشی که دارید به صورت تقریبا منظم درآمد خواهید داشت یعنی هرکدوم از افرادی که توی اون پول هستن به جواب برسن جایزه بین همه به نسبت قدرت پردازشی که دارن تقسیم میشه.خب چجوری توی ماینینگ مشخص میشه که اون کسی که تراکنش را انجام داده خودشه؟ این موضوع با یه مفهوم رمز نگاری مشخص میشه، که از دوتا کلید عمومی و خصوصی تشکیل شده، درواقع هرکسی که کلید خصوصی را داشته باشه مالک اون حساب شناخته میشه، و به این شکل کار میکنه که شما به کلید عمومیتون میتونید پیام ارسال کنید به هرکسی که دوست دارید، و مشخصه که شما این پیغام و فرستادید و همه میتونن اونو ببین ولی فقط کلید خصوصی کسی که این پیغام براش فرستاده شده میتونه اونو باز کنه.

توی دنیای کریپتو کلید عمومی آدرس کیف پول شما و کلید خصوصی رمز عبور یا همون PrivateKey هستش که باید حسابی حواستون بهش بشه چون هرکسی که به اون دسترسی داشته باشه میتونه کل حساب شما را خالی کنه.

 

  • پایان قسمت مفاهیم بلاکچین و ماینینگ
  • همکاری ۴ ارگان دولتی برای قانونی شدن
  • استخراج رمز ارز/ جای بانک مرکزی خالی است
  • براساس این آیین‌نامه، استفاده از رمز ارز‌ها صرفاً
  • با قبول مسئولیت خطرپذیری از سوی متعاملان صورت می‌گیرد 
  • شامل حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمی‌شود و استفاده
  • از آن در مبادلات داخل کشور ممنوع است.
  • همچنین براساس مفاد این آیین نامه استخراج فرآورده‌های پردازشی
  • رمزنگاری شده رمزارز‌ها با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت بلامانع خواهد بود.
  • باتوجه به این آیین نامه سازمان ملی استاندارد نیز موظف است
  • با همکاری وزارت‌خانه‌های نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات

برچسب انرژی و استاندارد‌های کیفیت توان الکترونیکی و استاندارد‌های فناورانه مرتبط برای تولید و واردات تجهیزات فرآورده‌های پردازش رمزنگاری شده رمزارز‌ها را تدوین و ابلاغ کند.از طرفی تأمین برق متقاضیان استخراج رمزارز‌ها تنها با دریافت انشعاب برق از شبکه سراسری یا احداث نیروگاه جدید خارج از شبکه سراسری صورت می‌گیرد.بعد از گذشت چند ماه دستورالعمل و شرایط صدور جواز و پروانه بهره‌برداری استخراج ارز‌های دیجیتال (ماینینگ) نیز از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد.به همین منظور کسانی که متقاضی فعالیت در زمینه استخراج ارز‌های مجازی هستند باید به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کرده و برای دریافت مجوز اقدام کنند.بر اساس دستورالعمل ابلاغی، صدور و یا اصلاح جواز تأسیس و پروانه بهره برداری، برای استخراج رمزارز در محل واحد‌های تولیدی فعال صنعتی و معدنی موجود ممنوع است، اما اخذ مجوز برای این فعالیت در محل واحد‌های تولیدی غیرفعال صنعتی که ۳ سال از عدم فعالیت آن‌ها گذشته باشد، مجاز است.امکان استقرار واحد استخراج کننده رمزارز دارای کاربری صنعتی و مشمول ضوابط استقرار واحد‌های صنعتی بوده و صرفاً در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و یا مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و نیروگاه‌ها امکان‌پذیر است.

  • در این بین صدور جواز تأسیس به‌نام چند شخص حقیقی
  • و یا چند شخص حقوقی مجاز نیست و متقاضیان در صورت
  • تشکیل شرکت می‌توانند درخواست جواز تأسیس را در سامانه
  • وزارت صمت ثبت کنند، همچنین صدور جواز تأسیس در محل استیجاری
  • با حداقل اجاره یکساله، در چارچوب این دستورالعمل امکان‌پذیر است.

به منظور تأمین برق مورد نیاز، پس از صدور جواز تأسیس، اطلاعات مجوز باید در سامانه وزارت نیرو ثبت شود و پس از اختصاص انشعاب برق، وزارت نیرو باید اطلاعات را از طریق سامانه به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کند.(بیشتر بخوانید)در این بین وزارت نیرو به عنوان تامین کننده برق مصرفی با توجه به تصویب نامه دولت دستورالعملی به تفصیل تهیه کرده است.در همین راستا رضا اردکانیان وزیر نیرو در گفت و گویی اعلام کرد کسانی که مجوز قانونی داشته باشند، برابر مصوبه دولت و تصویب نامه شرکت توانیر به آن‌ها خدمات داده خواهد شد.اردکانیان گفته بود تکلیف روشن است و هر کس روال را طی کند می‌تواند طبق ضوابط و مقررات در ساعات و ایامی که مجاز است از انرژی برق برای اینکار استفاده کند و افرادی که روال قانونی را طی نکنند، برابر قانون با آن‌ها برخورد می‌شود.همچنین چندی پیش مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق از نهایی شدن مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارز خبر داده بود و درباره نحوه تعیین قیمت برق مصرفی رمزارز‌ها گفته بود که ۹۶۵ تومان به ازای هر کیلووات ساعت در نظر گرفته شده است.

به گفته رجبی مشهدی این نرخ در ۸ ماه غیرگرم سال معادل ۵۰ درصد متوسط نرخ برق صادراتی یعنی ۴۸۰ تومان است و از خرداد تا شهریور دوبرابر متوسط قیمت صادراتی برق محاسبه می‌شود.(بیشتر بخوانید)از طرفی استفاده این مراکز از برق در ۳۰۰ ساعت از سال که ساعات اوج بار است و قبلا هم از سوی وزارت نیرو ابلاغیه شده ممنوع است.رجبی مشهدی گفت: برای افرادی که به صورت مجتمع با ظرفیت‌های بالا کار می‌کنند به دلیل سهولت پایش و تامین برق تخفیف ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است.

 

آیا بیت‌کوین در ایران قانونی می شود؟

 

  1. خرید و فروش بیت کوین توسط شرکت‌های متفرقه و صرافی های غیرمجاز
  2. در این بین نکته‌ای باقی می‌ماند و آن نحوه خرید و فروش ارز رمز‌ها در داخل
  3. کشور است که با توجه به اطلاعیه بانک مرکزی ایران در تاریخ ۹ دی ماه ۱۳۹۶
  4. ، به کارگیری ابزار بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور ممنوع اعلام شده است.
  5. براساس این اطلاعیه هرگونه خرید و فروش و استفاده از بیت کوین و سایر
  6. ارز‌های دیجیتال در بانک‌ها، موسسات مالی و صرافی‌های دارای مجوز بانک مرکزی رسما ممنوع اعلام شده است.
  7. البته ممنوعیت استفاده و خرید و فروش بیت کوین از گذشته نیز وجود داشته،
  8. اما بخشنامه رسمی در این باره صادر نشده بود و به طور کلی فقط بانک و صرافی‌های
  9. زیر نظر بانک مرکزی از خرید و فروش بیت کوین به طور رسمی منع شدند.

ماینر چیست ؟
بطور خلاصه باید گفت ماینر دستگاهی است برای استخراج بیت کوین که همان ارز دیجیتال است و توسط شرکت هایی چون BITMAIN که پیشتاز این نوع صنعت گردیده، تولید می شود. که هر روزه برای استخراج بهتر، مدل های جدید تری عرضه بازار می شود.

در ابتدا این دستگاه ها برای CPU های معمولی استفاده می شد که بعدها مشخص شد هرچه گرافیک دستگاه بالا رود قدرت استخراج افزایش پیدا می کند. در نتیجه دستگاه های جدیدی به بازار عرضه شد که میزان برق مصرفی آنان بسیار بالاتر رفت و در نتیجه از حالت مقرون به صرفه بودن درآمد.  در نتیجه فعالان و سرمایه گذاران در این بخش به ناچار باید هزینه جداگانه ای جهت تامین مولد برق صرف نمایند که علاوه بر مقرون به صرفه بودن، سهولت استفاده و دسترسی آسان به سوخت نیز باید مد نظر قرار گیرد.

در بحث تامین مولدهای برق اولین گزینه گاهی ممکن است پنل های خورشیدی باشد که به ذهن مصرف کنندگان می رس

در کشورهای اروپایی جهت کاهش هزینه های برق از پنل های خورشیدی استفاده می کنند. اما باید این مسئله را مد نظر داشت که در آنجا هزینه خرید هم بسیار با هزینه خرید در ایران متفاوت و دارای فاصله ارزی بسیار زیادی است که هزینه اولیه سرمایه گذاری در این بخش را مورد چالش قرار می دهد. در پنل های خورشیدی تقریبا هر پنل با ابعادی حدود 1956×992 می تواند توانی حدود 300 وات (0.3 کیلو وات) برق تولید کند و با قیمتی حدود 2.5 میلیون تومان که تقریبا برای هر ماینر با مصرف برق بطور متوسط 1.5 کیلو وات، باید حدود 5 الی 6 صفحه پنل خورشیدی خریداری کرد که صرفه اقتصادی آن مشخصا زیر سوال می رود. علاوه بر آن نبود تولید برق در شب ها را نیز باید مد نظر قرار داد. در نتیجه باید با توجه به در دسترس بودن سوخت هایی ارزان مانند گازوئیل و گاز در ایران سراغ تهیه ژنراتورها برای تامین برق رفت.

 

ژنراتور برق دستگاه ماینر

 

با پپیشرفته شدن دستگاه های ماینینگ و افزایش میزان برق مصرفی این دستگاه ها، دیگر برق شهری از لحاظ قیمت مصرف جوابگوی سوددهی برای این کار نیست و چه بسا این دستگاه ها اجازه استفاده از برق شهری را ندارند.

 

ژنراتور برق دستگاه ماینر

 

سعید مهدیون، معاون مرکز ملی فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره وضعیت فعلی ارز رمز در کشور و فعالیت کاربران در این حوزه، توضیح می دهد و با بیان اینکه ارز دیجیتال هم اکنون در کشور معامله می شود، معتقد است که خاصیت پول دیجیتال این است که نظام مدیریت روی آن سخت است.وی با بیان اینکه ارزرمز با فناوری بلاکچین ( زنجیره بلوکی) عجین شده اما باید این دو را از هم تفکیک بدهیم، می گوید: فناوری بلاکچین با عنوان فناوری، مسائل خاص خود و کاربردهای مختلفی دارد که یکی از این کاربردها «ارز رمزها» هستند. در نتیجه خود فناوری بلاکچین ذاتا مضر نیست و با توجه به کاربردهایی که دارد، مورد تشویق همه است.مهدیون با اشاره به اینکه برمبنای فناوری بلاکچین، دارایی هایی با پشتوانه مبادله می شود که تحت عنوان «توکن» شناخته می شود، می افزاید: به این معنی که بخشی از دارایی مشهود و نامشهود فرد (مانند نرم افزار) به دیجیتال تبدیل می شود. این دارایی ها دارای پشتوانه است و با توجه به مشخص بودن ارزش آن، مشکلی ایجاد نمی شود.

معاون مرکز ملی فضای مجازی با تاکید براینکه زمانیکه از «ارز رمز» صحبت می شود به موضوع بالا که دارایی با پشتوانه است، کاری نداریم، ادامه می دهد: این دارایی با پشتوانه اگر طلا و یا پول باشد، توسط بانکهای مرکزی هر کشوری پشتیبانی می شود و اگر سهام شرکتی نیز بخواهد به دیجیتال تبدیل شود، سازمانهای بورس دنیا از آن پشتیبانی می کنند. در نتیجه کسی مخالف این مدل ارزرمز با پشتوانه نبوده و در چارچوب قوانین و مقررات و ضوابط بورس در هر کشوری مبادله می شود.

 

«ارزرمز» با پشتوانه در ایران نداریم

 

مهدیون با بیان اینکه ما هنوز در کشور کار خاصی در زمینه ارزرمزهای با پشتوانه نکرده ایم و این نوع پول دیجیتال در کشور ما وجود ندارد، می گوید: آنچه که معمولا نگران کننده است و ما در رابطه با آن صحبت می کنیم و جنبه های مثبت و منفی آن دیده می شود، کاربردهای پول دیجیتال بدون پشتوانه است که تنها، اقبال مردم ارزش آن را بالا و پایین می آورد و نوسانات آن زیاد است. از جمله این ارزها می توان به «بیت کوین»، «تتر» و «اتریوم» اشاره کرد. این ارزها به دلیل ماهیتی که دارند می توانند نظام های مالی دنیا را دور بزنند و به همین دلیل کشورهای مختلف برای قانونگذاری روی آنها، به فکر افتاده اند.وی موضوع پولشویی، نوسانات اقتصادی به دلیل عدم ورود به گردش مالی و خروج سرمایه از کشورها را از جمله دلایل زنگ خطر ارز دیجیتال بدون پشتوانه عنوان کرده و می افزاید: در این زمینه تنها چیزی که اجماع جهانی به آن رسیده، اصطلاحی است که تحت عنوان KYC شناخته می شود و معادل KNOW YOUR CUSTOMER (مشتریت را بشناس) است.

 

 

"با هدف شفاف سازی مالی و جلوگیری از پولشویی و تامین مالی"

 

تروریسم تدوین شده تا مبدا و مقصد ارز رمزها مشخص باشد، ادامه می دهد: در قوانین مربوط به KYC تبدیل ارزرمزها به پول واقعی در یک مکان فیزیکی باید انجام گیرد و صرافیهای خاص الکترونیکی از جمله این مکانها است که باید تبدیل این نوع پول در آن انجام شود. به این ترتیب هویت صرافی و نقل و انتقال پول دیجیتال، مشخص بوده و از طریق این مقررات کنترل می شود.

خطر تحریم در کمین سپرده گذاران ارزهای دیجیتال

مهدیون با بیان اینکه برای تبادلات مالی از طریق پول دیجیتال، اجماع جهانی بر مقررات گذاری و انجام کار قانونی بر این بستر است، می گوید: در کشور ما شرایط کمی سخت تر است. چرا که مقررات گذاری در این زمینه انجام نشده و آنجایی که مردم به این بازار ورود می کنند و می خواهند از طریق این صرافی ها پول نقد را تبدیل به کوین و ارز رمزهای مختلف کنند، این صرافیها و قوانین و مقررات لازم برای آن وجود ندارد. درنتیجه کسانی که می خواهند وارد این بازار شوند، ناچارند از صرافیهای خارج از کشور استفاده کنند.وی با اشاره به نگرانیهایی که از سپرده گذاری در صرافیهای خارج از کشور وجود دارد، می افزاید: عمده صرافی ها در این بازار آمریکایی هستند و تحت قوانین کشور آمریکا و قوانین وزارت بازرگانی این کشور فعالیت می کنند. در نتیجه شرایط تحریم برای آنها وجود دارد و چنانچه آدرس «آی پی» ایرانی را تشخیص دهند و متوجه شوند که مبدا نقل و انتقال پول، ایران است، هر لحظه امکان تحریم کردن حساب ایران را دارند و به این ترتیب پول ایرانیها از بین رفته و اجازه دسترسی به آن داده نمی شود.

عمده صرافی ها در بازار ارز دیجیتال، تحت قوانین کشور آمریکا و قوانین وزارت بازرگانی این کشور فعالیت کرده و شرایط تحریم برای آنها وجود دارد. چنانچه آدرس «آی پی» ایرانی را تشخیص دهند امکان تحریم کردن حساب ایران را دارند.مهدیون با بیان اینکه چندی پیش یکی از این صرافها، مقدار زیادی از پول کاربران ایرانی را تحریم کرد، ادامه می دهد: این صرافیها به محض آنکه متوجه آی پی ایرانی می شوند، قوانین تحریم برای آنها حاکم می شود و هرگونه مبادله مالی با مقصد و مبدا ایران را لغو می کنند. خطر بعدی نیز به کلاهبرداری ناشی از ناآگاهی کاربران مربوط می شود که در نهایت ضرر و زیان در حذف سرمایه بسیاری از افراد را به همراه دارد.وی افزود: در بازارهای واقعی سرمایه برای سپرده گذاری قبل از ورود به بازار اصلی، یک بخش دمو و آموزش وجود دارد و این درحالی است که در مبادله ارزرمزها هیچگونه دمو و آموزشی وجود ندارد و این خطر وجود دارد که شخص، نقاط کلیدی را نشناخته و پس از سرمایه گذاری ضرر کند.

 

فعالیت صرافی های الکترونیکی قانونی می شود

 

معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی راهکار فعلی در این باره را به رسمیت شناختن صرافیهای قانونی ارز دیجیتال عنوان می کند و با بیان اینکه به نظر می رسد اگر در ایران صرافیهای شناخته شده قانونی وجود داشته باشد، برخی از مشکلات قابل رفع است و می توان در KYC نیز نقش جدی بازی کرد، می گوید: وجود صرافیهای الکترونیکی در داخل کشور، رعایت قوانین مربوط به پولشویی و مشخص شدن مبدا و مقصد سرمایه را به همراه خواهد داشت، در این صورت مردم هم می دانند که اهلیت کدام صرافی تایید شده و فعالیت خود در حوزه ارز دیجیتال را از طریق آن پیگیری می کنند.https://web.telegram.org/#/im?p=@Reyhane_luxara

مهدیون، استخراج کنندگان ارز دیجیتال که با نام «ماینر» شناخته می شوند، را از دیگر بازیگران تاثیرگذار این حوزه عنوان می کند و می گوید: در این زمینه دو بازیگر مهم وجود دارد که یکی، آنهایی هستند که برای این کار، سخت افزار استخراج ارز تولید می کنند و هم اکنون دو شرکت عمده آمریکایی و چینی، این بازار را در اختیار دارند و ما حرف جدی در زمینه تولید سخت افزار استخراج ارز نداریم. برمبنای این سخت افزارها، استخراج ارزرمزها با کارکرد عمومی و بدون پشتوانه ممکن می شود. از سوی دیگر، ماینرها نیز در این بازار خودشان دست به استخراج ارز زده و معامله ثبت کرده و سود آن را دریافت می کنند.

 

ماینرهای زیرزمینی به روی زمین می آیند

 

وی با اشاره به اینکه برای استخراج ارز دیجیتال در کنار سخت افزار، نیاز به نرم افزارهای عمدتا اپن سورس (منبع باز) نیز است، ادامه می دهد: نگاه در این قسمت کار، یک صنعت تبدیلی است که از برق، ارز دیجیتال تولید می کند و به همین دلیل است که درحالیکه بسیاری کشورها معامله با این ارزرمزها را ممنوع کرده اند اما استخراج آن ممنوع نیست. چرا که این مدل استخراج ارزآوری برای کشورها به همراه خواهد داشت. استخراج ارز و فروش آن در صرافیهای معتبر و تبدیل این ارز به صادرات به نفع کشورها خواهد بود. اما در کشورما هنوز این موضوع به صورت صنعتی شناخته نشده و به همین دلیل به صورت زیرپله ای کار می شود.معاون مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به «مصوبه شورای پول و اعتبار که بر اساس آن هرگونه فعالیتی در زمینه ارز دیجیتال را برای مبارزه با پولشویی، ممنوع کرده است»، می گوید: اگر فعالیت ماینرها تحت ضوابط خاصی بوده و هدایت شده باشد، ضربه خاصی به اقتصاد نمی زند. باید فعالیت این بازیگران ارزدیجیتال را به رسمیت شناخت تا آنها از فعالیت زیرزمینی دست کشیده و کار قانونی انجام دهند. البته این موضوع نیازمند تعریف یک مدل اقتصادی درست است.

مهدیون به بازیگر دیگری که در عرصه ارز دیجیتال فعالیت می کند و با نام «استخر» شناخته می شود نیز اشاره می کند و می گوید: استخرها کسانی هستند که توانایی راه اندازی تشکیلات صنعتی برای استخراج ارزرمز ندارند و از طریق سخت افزارهای کوچک و یا بخشی از ظرفیت پردازشی کامپیوتر خود، اقدام به استخراج ارز می کنند. این استخراج با توجه به اینکه در منزل توسط این ماینرهای کوچک انجام می شود، مصرف بالایی از حجم برق خانگی دارد و ممکن است هزینه برق به صورت تصاعدی محاسبه شود.

 

معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه هم اکنون فعالیت ماینرهای ارز دیجیتال در کشور رسمی و روی زمینی نیست، می گوید: این صنعت در کشور ما به صورت زیرزمینی پیش می رود و به همین دلیل مزایای آن از جمله ارزآوری برای کشور از دست می رود. این استخراج کنندگان عمدتا به ماینرهای بزرگ چینی و روسی متصل می شوند و هیچ قانونی بر فعالیت آنها حاکم نیست.

فعالیت ماینرهای ارز دیجیتال در کشور رسمی و روی زمینی نیست. این صنعت در کشور ما به صورت زیرزمینی پیش می رود و به همین دلیل مزایای آن از جمله ارزآوری برای کشور از دست می رودبه گفته وی، در این زمینه بحث های جدی در کشور در دستگاههای مختلف شده است؛ از باب اینکه چطور به این موضوع نگاه کنیم و هیات دولت نیز در این زمینه درحال کار روی یک مصوبه است. اما آنچه که مسلم است اینکه مخالفتی با این موضوع که ماینینگ به عنوان یک صنعت در کشور شناخته شود، وجود ندارد.

 

تجهیزات استخراج ارز دیجیتال معطل مصوبه دولت

 

مهدیون با اظهار امیدواری از اینکه این مصوبه، فعالیت قانونی بازیگران ارز دیجیتال در کشور را رقم بزند، می گوید: هم اکنون بخشی از تجهیزات مربوط به استخراج ارز دیجیتال به دلیل مشخص نشدن این مصوبه، همچنان در گمرک معطل مانده است.وی با بیان اینکه بیشتر کشورها فعلا معامله با ارز رمز را ممنوع کرده اند تا KYC و نظام شناخت مشتری و مبارزه با پولشویی راه اندازی شود، می افزاید: در کشور ما نیز تا قبل از مصوبه شورای پول و اعتبار که کمتر از یک سال پیش بود، مقرراتی برای واردات تجهیزات مرتبط با استخراج ارز دیجیتال نداشتیم و این سرورها و کارت گرافیک آن در ذیل تجهیزات الکترونیکی و سرور وارد کشور می شد.معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: اما پس از آن، مصوبه شورای پول و اعتبار، ورود هرگونه تجهیزات مرتبط  را ممنوع کرد تا این تجهیزات به شکل صنعتی قابل ورود نباشد. اگرچه به لحاظ ذاتی هر لپ تاپ و کامپیوتری یک برد گرافیکی دارد اما شکل صنعتی نیست و خانگی است. بنابراین جلوی تجهیزاتی که با قطع صنعتی وارد کشور می شد، گرفته شد.مهدیون می گوید: هم اکنون نیز منتظر مصوبه دولت برای قانونمندشدن استخراج ارز دیجیتال در کشور هستیم و شنیده ها حاکی است که با توجه به اینکه مخالفتی با صنعتی شدن ماینینگ در کشور وجود ندارد، به زودی این تجهیزات از سوی گمرک استخراج می شوند.

 

فعالیت استخراج کنندگان پول دیجیتال قانونی می‌شود

 

وی درباره مصوبه در دست بررسی دولت برای قانونگذاری فرآیندهای مرتبط با ارزدیجیتال، می گوید: این موضوع در کمیسیون های دولت در دست بررسی است. هم اکنون دولت درحال تنظیم یک سند سیاستی است که در آن قرار است بانک مرکزی و بورس ضوابط خود را اعلام کرده و صرافیها و ماینرها شکل قانونی به خود بگیرند.از آنجایی که مرکز ملی فضای مجازی نیز یک سری مطالعاتی دراین باره داشته و در ۶ جلسه کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی روی آن بحث شده است، این فرآیند توسط مرکز ملی فضای مجازی و کمیسیون دولت به صورت هماهنگ با هم جلو می رود و نیازی به سیاست جداگانه ای در شورای عالی فضای مجازی ندارد. مضاف بر اینکه، پیش نویس این مصوبه نیز توسط مرکز ملی فضای مجازی برای شورای عالی فضای مجازی، آماده شده بود اما با توجه به اینکه دولت در این زمینه دیدگاههای هماهنگ دارد، نیازی به طرح آن در جلسه شورا نبود.

مهدیون با بیان اینکه این مصوبه به زودی تصویب خواهد شد و شخص رئیس جمهور هم به شدت در این رابطه نظر دارد تا هرچه سریعتر تصویب شود، می افزاید: معاملات با ارز رمزهای بدون پشتوانه، فضایی می تواند ایجاد کند که تجارت بین المللی، بهتر پا بگیرد؛ البته اگر شرایط آن کنترل شده باشد. مزیت این ویژگی این است که برای مثال در مقایسه با جابجایی پول از نظام سوئیفت، سرعت آن بیشتر و کارمزدش کمتر است. بنابراین در چارچوبهای هدایت شده تجارتهای خرد، می توان در معاملات از طریق صرافیهای مجاز از ارزرمز استفاده کرد تا بحث پولشویی در کشور مبدا و مقصد دچار مشکل نشود.

 

ارز دیجیتال جایگزین پول ملی نمی شود

 

معاون مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه هنوز کشور به این نتیجه نرسیده که ارز دیجیتال جایگزین نیازهای تسویه مالی و جایگزین پول ما باشد، ادامه می دهد: هم اکنون نظامهای مالی مانند ساتنا و پایا با سرعت خوبی در داخل کشور درحال سرویس دهی هستند و جایگزین کردن ارزدیجیتال با آنها، جز معضل چیز دیگری به همراه نخواهد داشت. اما اگر این فضا باز شود، شاهد پیشنهادات استارتاپی زیادی خواهیم بود و در این زمینه تکنولوژی بلاکچین و توکن می تواند کمک کند.

هنوز کشور به این نتیجه نرسیده که ارز دیجیتال جایگزین نیازهای تسویه مالی و جایگزین پول ما باشد و نظامهای مالی مانند ساتنا و پایا با سرعت خوبی در داخل کشور درحال سرویس دهی هستندوی می گوید: البته این موضوعات به فضای بعد از مقررات گذاری مربوط می شود که در پیش نویس سیاست مرکز ملی فضای مجازی نیز دیده شده بود و دولت نیز در مصوبه آتی خود ساماندهی و رسیدگی به این موضوع را در دست بررسی دارد. به نظر می رسد به زودی فضا روشن و اعلام موضع صورت بگیرد و به این ترتیب مردم هم تکلیفشان را در مواجهه با پول دیجیتال می دانند.

مهدیون با بیان اینکه ساماندهی این فضا، قوانین و مقررات را بر فعالیت تمامی بازیگران این فناوری- صنعت، حاکم می کند، افزود: ساماندهی حوزه پولی ارز دیجیتال توسط بانک مرکزی انجام می شود و جواز صنعت ماینینگ نیز باید توسط وزارت صنعت صادر شود. در این حوزه وزارت ارتباطات نقش خاصی ندارد.

 

پیگیری بدافزارهای ماینر از طریق قانون جرایم رایانه ای

 

وی درباره تخلف ماینرها در فضای موجود و استفاده از قدرت پردازش کامپیوتر کاربران که پیش از این نیز از سوی مرکز ماهر هشدار داده شده بود، می گوید: در حال حاضر قانونی که برای فعالیت تمام بازیگران ارز دیجیتال از جمله ماینرها حاکم است همان ماده ۳۶ مصوبه شورای پول و اعتبار درخصوص مبارزه با پولشویی است که هرگونه فعالیتی در این زمینه را منع کرده است. اما موضوع استفاده ماینرها از CPU کاربران، یک ویروس و بدافزار محسوب می شود و فعالیت بدافزار در هر حالتی غیرقانونی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه مطابق قانون جرایم رایانه ای برخورد با اینها مطابق با برخورد با باج افزارنویسی خواهد بود و باید مطابق قانون با آن برخورد شود، ادامه می دهد: از آنجایی که هزینه سخت افزار و برق گران است، برخی به اسم ماینر از دزدیدن اموال سایرین، سخت افزار دزدی و برق دزدی کرده و حق انشعاب برق و هزینه ظرفیت پردازشی را نمی دهند.

وی درباره نقش نظارتی مرکز ملی فضای مجازی درخصوص فعالیت غیرقانونی ماینرها در کشور، می افزاید: مرکز ملی فضای مجازی، به طور عام برهمه مسائل نظارت کلی دارد و این نقش را هم اکنون در زمینه پول مجازی در مصوبه هیات دولت نیز بازی کرده تا شاید نیازی به مصوبه شورای عالی فضای مجازی نباشد؛ اما در صورتی که دستگاهها به وظایف خود عمل نکنند، از بعد نظارت اجرایی، این مرکز ورود خواهد کرد.

  •  
  • دو نماینده مجلس به حبس محکوم شدند
  • شاخص کل بورس مجددا یک میلیون واحد را رد کرد
  • دبیرکل جدید جمعیت هلال‌احمر منصوب شد
  • هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است
  • زمین لرزه ۳.۵ ریشتری گلباف را تکان داد
  • آمار قربانیان کرونا در آمریکا به مرز ۹۲ هزار نفر رسید
  • تورم تولیدکننده در زمستان ۹۸ به ۳۶.۷ درصد رسید
  • داعشی ها ۱۱ سوری را به گلوله بستند
  • ترامپ به سازمان بهداشت جهانی ضرب‌الاجل داد!
  • زن ۴۲ ساله بعد از ۱۸ ساعت زنده شد/ بازگشت از دیار باقی
  • حذف فرآیند تامین اعتبار دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی
  • افزایش جمعیت به سیاست‌های تشویقی دولت نیاز دارد/ رشد یک درصدی جمعیت وحشتناک است
  • شناسایی ۲۱۱۱ بیمار جدید کرونا/۶۲ فوتی در شبانه روز گذشته
  • ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی گیلان به ۱.۷ میلیون تن افزایش یافت
  • تولید حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با توان فوکوس سریع
  • در کرونا شاهد تغییر جهش ژنتیکی نبودیم
  • ۲۰ نفر به لیست مبتلایان به ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد
  • راه اندازی سامانه ضد تگرگ در استان سمنان/آسیب۴۵درصدی انگور شاهرود
  • کارگر چاه‌کن از عمق ۱۰ متری چاه نجات یافت
  • پیشنهاد امروزYektanet: Stay Home
  • چطور در رایتینگ آیلتس نمره ۷ بگیریم؟ [دانلود رایگان]
  •  
  • بدون دانش برنامه نویسی، اپلیکیشن اندروید بساز...
  •  
  • سیستم رای گیری بی سیم
  •  
  • ثبت نام فوق لیسانس بدون کنکور سراسری
  •  
  • فروش ویژه محصولات سونی www.sonyiran.com

 

  1. استند کاتالوگ، جاروزنامه ای، جا مجله ای و جاکاتالوگی رومیزی و دیواری
  2. پربازدیدترین ها
  3. زمزمه شاخص ۲ میلیون واحدی میان فعالان بازار سرمایه/ آیا حباب بورس تخلیه خواهد شد؟
  4. جزئیات احراز هویت غیرحضوری سجام با هوش مصنوعی/ پردازش تصویر و تشخیص چهره متقاضی
  5. سفره های افطاری ساده
  6. ترامپ به سازمان بهداشت جهانی ضرب‌الاجل داد!
  7. زمان بازی معوقه استقلال و فولاد خوزستان اعلام شد
  8. اهانت شبکه « MBC» به شهید مقاومت؛ عقده‌گشایی به سبک سران سعودی
  9. آمریکا حاضر نیست خلیج فارس را در اختیار روسیه و چین قرار دهد/ دلایل خروج سامانه پاتریوت از عربستان
  10. هواپیمای لوکس امارات در اختیار صهیونیستهای مقیم مراکش
  11. ترامپ: برای پیشگیری از کرونا «هیدروکسی کلوروکین» مصرف می کنم!
  12. پلوسی خطاب به ترامپ: لطفاً هر چیزی را نخور!

    

برق ارزان ایران در سال‌های اخیر بسیاری را در نقاط مختلف دنیا وسوسه کرده که برای استخراج رمزارزها که مصرف برق بالایی دارد، دستگاه‌های ماینر خود را به ایران بیاورند، واکنش دولت ایران ابتدا به رسمیت نشناختن این صنعت و مبارزه قانونی با آن بود، اما پس از مدتی تلاش شد که این حوزه به رسمیت شناخته شود. این به رسمیت شناخته شدن به معنای آن بود که استخراج‌کنندگان رمزارزها باید پول بیشتری برای برق مصرفی‌شان بپردازند و تابستان امسال، وزارت نیرو اعلام کرد که نرخ برق صادراتی را برای ماینرها در نظر گرفته است. بدین ترتیب، فعالان این عرصه که این نرخ را ناعادلانه می‌دانستند و از پیشتر نیز تجربه‌هایی برای فعالیت خود به صورت مخفیانه اندوخته بودند، به دنبال روش‌های نوینی برای فرار از پرداخت پول برق با نرخ صادراتی گشتند و «تعادل» دریافت که در جدیدترین این روش‌ها، خانه‌های مردم عادی، به عنوان مکانی امن و به دور از نظارت دولت هدف قرار گرفته شده است. بدین ترتیب، پای رفتارهای غیرقانونی به شکلی سازمان‌یافته به خانه‌های مردم عادی باز شده که به نوعی تداعی کننده روش‌های ابداعی کارتل‌های بین‌المللی مواد مخدر است. به نظر می‌رسد که در خصوص تعرفه برق اختصاص داده شده برای استخراج رمزارزها، سختگیری‌های قانونی در کنار نبود نظارت کافی در بعد اجرا، زمینه‌ای را فراهم کرده است که می‌تواند در آینده محمل رفتارهای جرم‌خیز سازمان‌یافته خطرناکی بشود.http://vasan344.blog.ir/1399/02/28/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C

22 آبان ماه امسال بود که بالاخره تعرفه برق برای استخراج کنندگان رمزارزها از سوی مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اعلام شد و معادل تعرفه برق صادراتی، یعنی ۹۶۵ تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد. سخنگوی صنعت برق اضافه کرد که این نرخ در ۸ ماه غیرگرم سال معادل ۵۰ درصد متوسط نرخ برق صادراتی یعنی ۴۸۰ تومان خواهد بود و در ۴ ماه گرم سال یعنی از خرداد تا شهریور، دو برابر متوسط قیمت صادراتی برق محاسبه می‌شود. همچنین به گفته رجبی مشهدی استفاده این مراکز از برق در ۳۰۰ ساعت سال که ساعات اوج بار است و قبلا توسط وزارت نیرو ابلاغیه می‌شود، ممنوع است.

از واکنش‌های چند روز پس از این اعلام مشخص شد که «ماینرها»تعیین نرخ تعرفه صادراتی برای فعالیت‌شان را غیرعادلانه قلمداد کرده‌اند و حتی انجمن بلاکچین ایران اعلام کرد که با این تعرفه، امکان ادامه فعالیت این صنعت در ایران وجود ندارد. اما پس از گذشت روزها و ماه‌ها مشخص نشد که ماینرها چگونه با چندین برابر شدن پول برق مصرفی‌شان کنار آمدند و این موضوع از کانون توجه روزنامه‌ها خارج شد. اما حالا، پس از گذشت سه ماه، «روزنامه تعادل» با یکی از ماینرها که به صورت انفرادی و در خانه اقدام به استخراج بیت‌کوین می‌کند مصاحبه کرد و از او ساز و کار فعالیت ماینرها در شرایط پس از مصوبه تعرفه برق صادراتی برای ماینرها را جویا شد. از این پس با نام «علی» از او یاد خواهد شد.

علی یک دستگاه ماینر 2100 واتی دارد و به علت صدایی که این ماینر تولید می‌کند و ممکن است برای همسایه‌ها مزاحمت ایجاد کند، آن را صبح روشن و شب، در هنگام خواب خاموش می‌کند.

 

 به گفته او، یک ماینر به تنهایی نمی‌تواند رمزارز استخراج کند

 

و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید هزاران دستگاه در ارتباط با هم کار کنند، اما برای برقراری این ارتباط، محدودیت جغرافیایی وجود ندارد، بدین معنی که هر کسی که در خانه خود یک ماینر داشته باشد می‌تواند به شبکه‌هایی در اینترنت که اصطلاحا به آنها «استخر» گفته می‌شود متصل شود. استخرها که توان پردازش هزاران ماینر را در خود جمع کرده‌اند، این توانایی را پیدا می‌کنند که طی بازه زمانی یک یا دو روز معادله‌ای را حل کنند و پاداشی معادل 12.5 بیت‌کوین دریافت کنند. این 12.5 بیت‌کوین پس از کسر کمیسیون 4 درصدی استخر، میان ماینرها بر اساس حجم پردازششان توزیع می‌شود. اکثر استخرها در چین واقع شده‌اند.به گفته علی برخی نیز استخرهای اختصاصی خود را دارند و با خریداری کردن صدها ماینر، به طور شخصی امر استخراج رمزارزها را انجام می‌دهند. علی می‌گوید فرایند اخذ مجوز برای استخراج رمزارزها بسیار مشکل است و برای او که یک ماینر بیشتر ندارد به صرفه نیست و بنابراین بدون مجوز کار می‌کند. به گفته او، برای گرفتن مجوز باید یک مزرعه استخراج رمزارز در اختیار داشته باشیم.همچنین اگر مجموع مصرف برق ماینرها بیش از 150 کیلووات ساعت باشد، فرد باید خودش یک نیروگاه احداث کند و از برق شبکه سراسری استفاده نکند.علی همچنین می‌گوید که در صورت مصرف برق کمتر از 150 کیلووات ساعت، وزارت نیرو برق به ماینرها می‌دهد، اما آن را خیلی گران حساب می‌کنند.بهترین تصمیماتم در زندگیم بود. و درحال حاضر حدود دو سال و نیم است، من این شانس را داشتم که بسیاری از چیزهارا در اندروید یاد بگیرم و یادنگیرم.

ابتدا، وقتی من شروع کردم، من هیچ منتوری نداشتم یا کسی که بتواند من را راهنمایی کند که از راه درست بروم. من بسیار زیاد اشتباه کردم و همچنین زمان زیادی را تلف کردم و دیر آنرا تصحیح کردم.بعدها، بعد از یک و نیم سال، من فرصتی برای کار با برخی از توسعه دهندگان واقعا با استعداد و با تجربه داشتم، که مرا هدایت کرده و کمکم کردند تا چیزها را به نحوی بسیار بهتر شکل دهم. هر دوی این مراحل به من کمک کرد تاجهنمی از چیزهای زیادی را در راه سخت یاد یگیرم. من یاد گرفتم که چه کاری را انجام بدم و مهم تر از آن چه کاری را انجام ندم.مدت زمان زیادی است که من برای کمک به دیگر توسعه دهندگان از راه هایی که برایم ممکن بوده،در تلاش هستم، به طور مستقیم و غیر مستقیم. اینجا پروفایل StackOverflow و Github من است.در این مقاله، من برخی از جواهرات را به اشتراک می گذارم که من در این سال ها جمع آوری کردم. این ممکن است به کسی کمک کند تا سریعتر کار کند و اشتباهاتی را که من بارها انجام دادم تکرار نکند.سلب مسئولیت: من در این مقاله عمدتا روی اندروید و برخی مفاهیم برنامه نویسی و توسعه محصول تمرکز می کنم، بنابراین اگر شما با هر یک از این موارد آشنا نیستید، شما نمیتوانید از این بیشتر این مقاله را ادامه دهید.

 

1. اختراع دوباره چرخ نکنید


ابتدا، من یک ایده بد داشتم ، برای استفاده نکردن از کتابخانه های منبع باز. هر چقدر که نیاز داشتم ، میخواستم خودم بسازم. واقعا ایده وحشتناکی بود.اگر هنگام طراحی برنامه خود مشکلی داشته باشید، و اگر آن مشکل پیشتر توسط شخص دیگری حل شده است و از یک راه خوب، چرا از آن استفاده نکنیم؟ شما می توانید زمان زیادی را صرفه جویی کنید.بیشتر در مورد منطق کسب و کار اصلی برنامه خود تمرکز کنید. اگر می خواهید تماس های شبکه ای را در برنامه خود بگنجانید، نیازی نیست که Retrofit خودتان را بسازید.جایزه: Android Arsenal یک پایگاه داده از تقریبا همه کتابخانه های اندروید که تاکنون ساخته شده اند است. حتما چک کنید.

2.کتابخانه ها را عاقلانه انتخاب کنید


تعداد زیادی از کتابخانه های منبع باز موجود در Github برای استفاده شما به صورت رایگان وجود دارد. اما خیلی هیجان زده نشوید و کورکورانه شروع به استفاده از کتابخانه ها نکنید.بصورت ویژه تعداد ستاره های کتابخانه ها را چک کنید، هرچه بیشتر بهتر. بررسی کنید که آیا نویسنده این کتابخانه ،کتابخانه های محبوب دیگری را نیز ایجاد کرده است یا خیر. موضوعات را بررسی کنید (هردو مورد باز و بسته)، که می‌تواند ایده بهتری از میزان پایداری و ثبات کتابخانه در تولید به شما بدهد.

  • اگر بتوانید وقت خود را بپردازید، باید به کد آن کتابخانه شیرجه بزنید و خودتان کدها را چک کنید، اگر واقعا ارزشش را دارد.
  • شما فقط می خواهید اطمینان حاصل کنید کد مورد استفاده شما قابل اعتماد، بدون خطا و با کیفیت بالا است.
  • توصیه: هر کتابخانه میزبان، مستقیما از خط فرمان با استفاده از Dryrun امتحان کنید.


3. یک فنجان قهوه بردار و بشین و بیشتر کد بخوان


ما بیشتر وقتمان را صرف خواندن کدهای دیگران میکنیم تا نوشتن آن ها. اگر این کار را نمیکنید، استارتش را از امروز بزنید.

هر کدی که امروز شما میتوانید بزنید فقط بخواطر این است که یه چیزی را، یه جایی، یه روزی، یاد گرفتید. این فقط انعکاسی از آن چیزی است که شما در حال حاضر می دانید. شما فقط می توانید با خواندن و یادگیری از کارهای دیگر، خود را رشد و پیشرفت دهید.یک چیز بزرگ در مورد اندروید این است که این پلت فرم کاملا منبع باز است. توی کدها شیرجه بزن و بررسی کنید که چگونه این فریم ورک را اجرا کرده‌اند. هزاران کتابخانه منبع باز در Github وجود دارد. فقط یک کتابخانه را انتخاب کنید و ببینید که چگونه دولوپر آن را اجرا کرده است.

به گفته علی راه‌های بسیار زیادی برای دور زدن قانون و استفاده از برق ارزان خانگی پیش پای ماینرها قرار دارد. برخی با خریداری یا کرایه یک باغ، آن را تغییر کاربری داده و به جای روشن کردن پمپ آب برای آبیاری باغ از آب چاه، برق را برای دستگاه‌های ماینر استفاده می‌کنند. برخی یک سوله احداث می‌کنند و با روابطی که دارند قانون را دور می‌زنند و برخی هم دستگاه‌های ماینر خود را بین تعداد زیادی از مردم تقسیم می‌کنند و ماهیانه به آنها پول می‌دهند تا امکان ردیابی‌شان از طریق حجم مصرفی برق از بین برود.  در این مورد آخری علی توضیح می‌دهد که برخی اقدام به خریداری کردن چندصد دستگاه ماینر می‌کنند و با استخدام افرادی برای نگهداری و مراقبت از ماینرها، کسب و کار خود را پیش می‌برند. درواقع تعداد زیادی از افراد در ازای نگهداری از یک ماینر در خانه خود و متصل کردن آن به شبکه برق خانگی، ماهیانه حدود 2 میلیون تومان اجرت دریافت می‌کنند.
چطور در رایتینگ آیلتس نمره ۷ بگیریم؟ [دانلود رایگان]

در نتیجه باید ژنراتور هایی که بتواند جوابگوی مصرف این دستگاه ها باشد را تهیه کرد. شرکت فامکو با بررسی این مقوله، مفتخر است شما همراهان گرامی را جهت مشاوره و راهنمایی برای خرید بهترین و معقول ترین دستگاه های مولد برق برای ماینرها همراهی نماید.

 

ژنراتور دائم کار برای ماینر


در درجه ی اول باید گفت با توجه به این که ساختار مولد های برق دائم کار از نظر مشخصات فنی کاملا با مولد های برق موجود در بازار ایران متفاوت است، دسترسی به ژنراتورهای دائم کار با توجه به موجودی بازار در ایران تقریبا غیر ممکن است. لذا برای جایگزینی ژنراتور های موجود با نمونه های دائم کار آن باید حداقل توانی مازاد تا 1/5 برابر توان مورد نیاز را به کار گیریم تا بتواند با ظرفیت حداکثر 70% توان مورد نیاز فعالیت شبانه روزی داشته باشد که البته معایب خود را هم دارد.
با این که تمام سازوکار قانونی برای استفاده از رمزارز‌ها تعیین شده است، اما هنوز هم بانک مرکزی به طور رسمی از خرید و فروش و استفاده از ارز‌های دیجیتال در کشور حمایت نمی‌کند و این موضوع برای افرادی که قصد تولید و خرید و فروش ارز‌های مجازی را دارند به چالشی تبدیل شده است.البته با وجود ممنوعیت خرید و فروش و استفاده از بیت کوین و سایر ارز‌های دیجیتال در بانک‌ها، موسسات مالی و صرافی‌های دارای مجوز خرید و فروش این ارز‌ها در برخی از صرافی‌های فاقد مجوز انجام می‌شود.پیرو کسب اطلاع بیشتر از نقش صرافی‌ها در زمینه خرید و فروش ارز‌های مجازی یا دیجیتال به یکی از صرافی‌های حوالی میدان فردوسی سری زدیم تا نظر او را درباره نحوه فعالیت در این حوزه جویا شویم.

  • این صراف گفت: به طور کلی باتوجه به ریسک‌های خرید و فروش ارز‌های دیجیتال و مجازی در این زمینه فعالیتی ندارد.
  • او در ادامه با بیان اینکه خرید و فروش بیت کوین نیز مانند سایر بازار‌های مالی با ریسک روبرو است پیشنهاد کرد: بدون داشتن راهنما یا سررشته در این زمینه بهتر است وارد این بازار مالی نشویم.
  • این صراف در ادامه گفت: اگر ریسک‌های خرید و فروش این نوع ارز کم بود مطمئنا خود صرافی‌ها در این بازار سرمایه گذاری می‌کردند.
  • او با بیان اینکه صرافی‌ها با بیت کوین کار نمی‌کنند اظهار کرد: اغلب برخی شرکت‌های متفرقه خرید و فروش بیت کوین را انجام می‌دهند و صرافی‌ها در این زمینه فعالیتی ندارند.
  • خب باتوجه به چیزهایی که گفته شد، شما برای ماین به کیف پول، بلاکچین، نرم افزاری که براتون هش بگیره و پول( استخر) نیاز دارید.
  • قراره همه اینا آماده بشن !

خب فعلا آموزش را برای اتریوم پیش میبرم و بعدش یه آموزش برای زیکش به صورت فشرده تر براتون میذارم.برای ساختن کیف پول اتریوم بهترین جا سایت MyEtherWallet هستش، چون که این سایت به شما PK یا همون کلید خصوصی را میده و این خیلی موضوع مهمی هستش، چون بیشتر کیف پول ها این کارو نمیکنن.شما میتونید کیفپول سخت افزاری مثل لدجر بسازید یا والت اصلی اتریوم را با دانلود بلاکچین بسازید یا اینکه از کیفپول های دیگه مثل Blockchain و یا Cryptonator هم استفاده کنید. ولی پیشنهاد من مای اتر والت هستش بخاطر اینکه واقعا گزینه امنی محسوب میشه! به شرطی که حواستون را جمع کنید.

  • ۹۹/۰۲/۳۰
  • وسن وسونو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی